8 Şubat 2018 Perşembe

A101 son kullanma tarihi geçmiş ürün şikayeti



Şikayet Edilen Firma: A101 - Sarıyahşi/Aksaray
Şikayet Edilen Ürün: Gıda Ürünleri
Şikayetin Konusu: Tarihi Geçmiş Ürün Satışı

Şikayet Metni: A101 marketlerinde son kullanma tarihi yaklaşan ürünlerin kasa önünde müşterilere ısrarla satılmaya çalışıldığına daha önce şahit olmuştuk. Hatta son kullanma tarihi yaklaşan ürünlerde indirim yaparak ellerinden çıkarmaya çalıştıklarını da biliyorduk. Son kullanma tarihi ile oynadıklarını da artık biliyoruz.

Evet, yanlış duymadınız! A101 marketlerinde son kullanma tarihi gelen ürünlerin son kullanma tarihleri aseton ile siliniyor. 

Geçtiğimiz hafta "Hazır Tavuk" son kullanma tarihleri silinmiş olarak satış yapıldı.

444 4 101 den şikayet ettiğinizde kimse umursamıyor ve karşınızda bir yetkili bulamıyorsunuz. Bölge sorumlusu ve Bölge müdürü dahil olmak üzere hepsi bu konudan haberdar. Bilerek ve isteyerek satış yaptırıyorlar. Vatandaşın sağlığı kimsenin umurunda değil.

A101 marketlerinden gıda maddesi alıyorsanız, mutlaka son kullanma tarihini kontrol ediniz. Son kullanma tarihi okunamıyorsa, bilin ki silmişlerdir. Tabi yeni son kullanma tarihi yazamadıkları için son kullanma tarihi olmayan ürün satıyorlar. Tüketicinin sağlığı ile oynuyorlar. Böyle bir durumla karşılaşırsanız mutlaka ALO 174 Gıda Hattı'nı arayarak şikayet edin.

Selçuk Ekinci

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder