12 Ağustos 2015 Çarşamba

Türk Telekom, TTNET internet abonesine telefon ücreti dayatıyor

Türk Telekom ttnet internet telefon fatura şikayeti

Bir yıl önce Türk Telekom'dan iki yıl taahhütlü internet aboneli başlatmıştım. Bu aboneliğim sırasında "TTNET Alo Konuştukça Öde" kampanyası ile telefon ücretini aylık 15 TL yerine, indirimle 5 TL yapmışlardı. Telefon ücretinde yapılan bu indirim sadece 1 yıl süre ile geçerliydi ancak müşteri hizmetleri yetkilisi telefon görüşmesinde bir yıl sonunda tekrar aramam halinde indirimin devam edeceği sözünü vermişti.

Aradan bir yıl geçti ve ben 444 0 375 numaralı müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ancak o kampanyanın artık olmadığını ve aynı indirimi sağlayamayacaklarını söylediler.

Türk Telekom'un TTNET internet abonelerine yaptığı telefon ücreti dayatmasından şikayetçiyim. Son derece haksız bir uygulama. "Nasıl olsa internet abonelik sözleşmesi devam ediyor, bize mecbur, dolayısıyla söz vermiş olsak bile indirim yapmaya gerek yok!" anlayışı tüketiciye karşı büyük saygısızlık.

Türknet ayda 49 liraya sınırsız internet veriyor ve telefon ücreti de almıyor. Türk Telekom zorbalıktan vazgeçene kadar bu şikayetimi her ortamda paylaşacağım. Sözleşmem bitince de başka bir firmadan internet hizmeti alacağım.

Türk Telekom ve TTNET internet hizmetinden şikayetçiyim.

Kadir Y.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder