25 Ağustos 2015 Salı

Thomas Taw Şampuan orjinal ürün hologramı

Thomas Taw şampuanları, Türkiye'de çoğunlukla UCM İnteraktif Pazarlama Şirketi tarafından Gaziantep'te merdivenaltı diyebileceğimiz atölyelerde dolum yapılarak piyasaya sürülmektedir. Bu cancanlı paketlerin içerisindeki sıvının bilimsel tahlilleri yapılması bir yana şampuan olduğu bile şüphelidir. Geçtiğimiz günlerde bir tüketici şikayetinde saç derisinin tahriş olduğunu ve egzama oluştuğunu dile getirmişti.

Siz sakın süslü, renkli paketlere ve üzerindeki bandrollere aldanıp, bu ürünleri satın almayın. Çünkü bu onjinallik bondrollerini yani hologramları bir matbaada bastırıp, kutulara yapıştırmak hiç zor değil, inanın!

Sağlık Bakanlığı bu şampuan olduğu ve saç uzattığı iddia edilen ürünleri onaylamamış iken nasıl güvenerek kullanabilirsiniz?

***

Ben internet üzerinden Ucm Turizm interaktif Ürünler İç ve Dış Tic.Ltd.şti. firmasından almış olduğum thomas taw isimli sampuanın hologramının olmadıgını gördüm bu konu için firmayı aradığımda bana güvenlik departmanı size 10 veya 15  dk sonra dönüş yapıcaktır denildi ama dönülmedi bana hiç ikna edici bi açıklamada bulunulmadı gereğinin yapılmasını rica ederim.

Gülistan Tekdurak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder