9 Temmuz 2015 Perşembe

Thomas Taw şampuanı iade edemiyorum


Merhabalar,
Ben Tomas Taw saç bakım seti sipariş ettim. Ancak bana UCM İnteraktif diye bir şirket ürün göndermiş ve orjinal değilmiş yan sanayi ürünmüş. Ben bu ürünleri nasıl iade edebilirim? Bir sürü para verdim.

Birsen Polat


***





Bir kaç tüketici bir uğraştık paramı iade aldık dediler ama iade etmenin pek kolay oladığını söylemeliyiz. Çünkü sattıkları şampuanın saç uzatma özelliği yok. Temizlik malzemeleri satan dükkanlarda kiloluk şampuanlar olur ya, işte o şampuanları doldurup gönderiyorlarmış. Sattıkları ürünlerin saç uzattığına dair hiç bir bilimsel rapor yok maalesef. Ne hikmetse bu sözde mucize ürünü Antepli bir kaç uyanıktan başka satan yok. İnanın orjinal bir ürün olsaydı, sağlık bakanlığından onaylı olurdu ve eczane ve market gibi yerlerde rahatça satılırdı. Tüketici dernekleri bu işe sahip çıksalar ve ürünleri analiz ettirseler ne iyi olur. Halk gerçeği görürdü.

Bu satın aldığınız ürünü iade etmek istediğinizde firmanın telefonlarınıza cevap vermediğini ve tamam deyip sizi oyaladıklarına şahit olursanız şaşırmayın ama yine de siz mücadele verin. Tüketici hakem heyetine de şikayet edin. Hatta bu dolandırıcıların oyunlarını ortaya çıkarmak için her yere yazın. Sonuç alırsanız lütfen bizimle paylaşın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder