5 Eylül 2013 Perşembe

Samsung'un kameralı akıllı saati Galaxy Gear


Samsung'un akıllı saati Galaxy Gear, dahili kamera ve hoparlör sistemiyle aynı adı taşıyan Galaxy model telefonlarla uyumlu çalışıyor. AMOLED ekranı olan akıllı saatin kordonunda 1.9 megapiksel çözünürlüğünde otomatik odaklama özellikli, 10 saniyeye kadar 720p kalitede video çekebilen kamera bulunuyor. Saatin 4 GB'lık dahili depolama alanı ile dikkati çekiyor.




1.63 inç, 320 x 320 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip cihaz 800 MHz işlemci, 4 GB veri depolama alanı ve  512 MB RAM desteğiyle geliyor. Kordon kısmındaki 1.9 megapiksel kamera ile fotoğraf çekebilen ve 720p kalitesinde video kaydı yapabilen Samsung Galaxy Gear, Bluetooth 4.0 bağlantı desteğiyle geliyor.



S Voice komutlarıyla sesli görüşme yapılabilmesi için gürültü azaltıcı iki mikrofonu bulunan Gear, 25 saat pil (315mAh) ömrüne sahip. Paslanmaz çelik kasaya 6 farklı renkte kordon takabilmek mümkün. İlk aşamada Evernote, eBay, RunKeeper, Pathi, Tripit ve Vivino gibi yaklaşık 70 uygulama geliştiricisiyle anlaşan Samsung, Galaxy Gear’ın yeteneklerini artırmayı planlıyor. Samsung Galaxy Gear adım sayacıyla fiziksel aktiviteler kayıt altına alınabiliyor. Cihaz 25 Eylül tarihinde, 149 ülkede ve 299 dolardan satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder