22 Eylül 2013 Pazar

Honda bayisi Mutluhan Otomotiv şikayeti

mutluhan holding şikayeti
08.09.2013 tarihinde Honda'nın İstanbul'daki bayisi Mutluhan Otomotiv'den Honda Civic arabaya müşteri oldum. Satıcı adam (!) arabanın indirimde olduğunu, elinde 1 tane kaldığını, başka bayilerde bu fiyata bulunamayacağını, kaparo bırakırsam bu arabayı Mutluhan Oto olarak ayırabileceklerini söyledi. Arabanın 4 gün sonra fabrikadan geleceğini ve işlemlerin ardından 1 hafta sonra vereceğini belirtti. Arabayı almaktan vazgeçtiğimde 500 TL'nin 200 TL'sini keseceklerini söylediler.

Mutluhan Otomotiv Tüketiciyi Yanıltarak, Kaparosuna El Koydu!

Kaparoyu bıraktım. Bir gün sonra başka bayiden 1500 TL daha ucuz bir araba olduğunu öğrenince Mutluhan Oto'nun yalan söylediğini anladım ve arabayı almaktan vazgeçtiğimi söylediğimde duymadığım laf kalmadığı gibi 300 liramı geri vermediler. 1 hafta sonra teslimat yapacaklarını söylemelerine rağmen 1 gün sonra teslim edecektik bizi zarara uğrattınız diye yalan söylediler. Haram olsun.

Erol Ertuğrul

Düzeltme: Mutluhan Otomotiv Satış Müdürü Ömer İKİZ tarafından bize ulaştırılan bilgiye göre Erol Ertuğrul'un kredi kartın çekilen 500 TL iade edilmiş. Tüketicinin şikayetine hızlı bir şekilde olumlu yanıt vererek, bir mağduriyeti gideren Mutluhan Otomotiv tüketici dostu bir firma olduğunu göstermiştir. Tüketici Şikayeti olarak teşekkür ediyoruz. (23.09.2013)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder