21 Ağustos 2013 Çarşamba

White-Westinghouse Buzdolabı şikayeti

14.05.2010 tarihinde montajı yapılan White Westinghouse HQE6307 SAE model buzdolabım için yaklaşık bir aydır, onarım yapılması için servis bekliyorum. Gürbüz Ticaret ve Rize Fındıklı'da bulunan yerinizde yapılan ziyaretime rağmen konu hakkında sürekli oyalama taktiği uygulanmakta. Beyaz eşya sektöründe hizmet veren ve işleyişi bilen biri olarak firmanın bu kadar rezil bir satış sonrası hizmet anlayışına sahip olması gerçekten inanılır gibi değil.

Dayanıklı tüketim malzemeleri satan bir firmanın ürünü satana kadar ürününün arkasında olma mantığıyla hareket etmesi kabul edilir bir durum değildir. Şikayetimi yazmadan önce yaptığım araştırmada yılarca bekleyen müşteri şikayetlerine rastladım. Yani güzide firmanın müşteri memnuniyetinden haberi bile yok. 


Uluslararası olduğunu ifade eden firmanıza sahip çıkılmaması konuya ilgisiz ve tutarsız hareket edilmesi anlaşılır gibi olmayıp ürünün nakde çevrilmesi tek amaç olarak hedeflenmektedir.

Defaten tarafınıza gerekli uyarılar tarafımdan yapılmış olup, hala cevapsız kalan telefonlar dönüşü yapılmayacak kadar aciz olduğunuzu sergilemektedir.

Böyle bir firmanın insanların iyi niyetlerinin su istimale açık olduğu gibi konu hakkındaki şikayetlerim farklı platormlarda durmadan, usanmadan tekrar edilecekir.

Bu arada sahadaki hizmetinizin ne kadar lakaid olduğuda ay gibi ortada olup, aciziyetinizde göz ardı edilecek gibi değil. Madem bu sektörde konuya hakim olamıyorsunuz o halde lütfen evinize dönün bilmem anlatabildim mi?
          
FATMA NUR ÜVET

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder