2 Haziran 2013 Pazar

Kısa mesajla araç sorgulama

Benim cep telefonu faturamla ilgili bir problemim var. Vodafone kullanıcısıyım, 50 TL civarı bir paket kullanıyorum ve her ay bu civarlarda bir fatura ödüyorum. Bu ay 301,40 TL bir faturam geldi. Arayıp sorduğumda 5664 araç sorgulama hizmetini kullandığımı ve bu hizmete ait bir mesajın 6 TL ile 14 TL arasında olduğu bilgisi verildi. Bu hizmetin böyle bir ücreti olduğunu bilmiyorum ve hizmeti kullandığımda da operatörüm tarafından hiçbir şekilde bilgilendirilmedim. Bu sebeple mağdur oldum, bu ücret ödeyebileceğim bir meblağ değil. Yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla.

Elif Kököz




Kısa Mesaj İle Araç Sorgulama Nasıl Yapılır?

Sigorta Bilgi Merkezinin uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve yine Türkiye'de bir ilki temsil edecek olan SMS Projesi tamamlanmış ve devreye alınmıştır. Ağustos ayı içerisinde Türkiye genelinde reklamlarla tanıtımlara başlanacaktır. Turkcell, Avea, Vodafone ile anlaşmalı olarak devreye alınmış olan SMS projesi ile kişiler mesaj atarak arabalarının hasar geçmişlerini, mağdur bilgilerini, trafik poliçelerinin olup olmadığını ve eğer bir kazaya karıştılarsa kaza tespit tutanaklarının durumunu Turkcell, Avea, Vodafone 5664'e mesaj atarak sorgulayabilecekler.

Plakayı yazın, TURKCELL, AVEA, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

Trafik kazasına karışanların kendi aralarında tuttuğu Kaza Tespit Tutanağı (KTT) sorgusu için: KAZA yazın, boşluk bırakın, plakayı yazın, TURKCELL, AVEA, VODAFONE 5664'e gönderin. Kazaya karışanların kusur oranları cebinize gelsin. Bu servis ile kazaya karışanların kusur oranlarını da öğrenebilirsiniz.

Trafik ya da kasko poliçenizin yürürlükte olup olmadığını bu hizmet sayesinde öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda poliçenizin ne zaman sona ereceğini ve trafik poliçenize uygulanmış hasarsızlık indirim oranını sorgulamak için: TRAFIK ya da KASKO yazın, boşluk bırakın, plakayı yazın, TURKCELL, AVEA, VODAFONE 5664'e gönderin. Araca ait poliçe bilgileri anında cebinize gelsin.

Trafik kazası mağdurunun hasarı hangi sigorta şirketinden alacağı ve hasar dosya numarasını öğrenmek için: MAGDUR yazın boşluk bırakın, TC Kimlik No'sunu yazın, TURKCELL, AVEA, VODAFONE 5664'e gönderin. Hasar işlemlerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlayan sigorta ve hasar dosya numara bilgisi cebinize gelsin.

Kısa Mesaj (SMS) İle Araç Sorgulama Ücretleri

Hasar servisi: 4.00 TL
Kaza servisi: 2.80 TL
Trafik servisi: 2.40 TL
Kasko servisi: 2.40 TL

Mağdur servisi: 2.00 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder