5 Şubat 2013 Salı

Avea'dan sevgililer gününe özel kampanyalar

Avealılar ''Sevgililer Günü''nde özel tasarlanmış kampanyalar kapsamında, mücevherattan modaya, ev dekorasyondan, çiçek ve gurme gönderimine birbirinden özel indirim seçeneklerine sahip olacak.


Avea açıklamasına göre, çiçek ve gurme gönderimlerini Çiçek Sepeti üzerinden yapacak Avealılar 39 lira üzerindeki gönderimlerde yüzde 30 indirim kazanırken, ev dekorasyonunda yapacakları yeniliklerle tazelenmek isteyen Avealıları ise, Tepe Home'un seçili mobilya ve ev aksesuarlarında yüzde 20'ye ekstra yüzde 20'ye varan indirim fırsatı elde edecek.



Avealılar, Jolly Tur ile yapılan marka ortaklığı kapsamında, yurt içi otellerde yüzde 40'a, kültür turlarında yüzde 20'ye, yurt dışı turlarında ise 50 avroya varan indirim seçeneklerine sahip olacak.

Gülaylar ile yapılan işbirliği kapsamında yüzde 70 indirime ek olarak; yapacakları altın alışverişlerinde yüzde 5, pırlanta tercihlerinde ise yüzde 10 oranında indirim fırsatına sahip olurken, Saat&Saat'ten yapılacak tüm ürünlerde yüzde 20 indirim kazanacak.

Avealılar, Morhipo'dan yapacakları sezon ürünlerinde 150 lira ve üzeri alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatına sahip olacak.

Avelılara, Bolulu Hasan Usta'dan alacakları tatlının yanındaki ikinci tatlıları yüzde 50 indirimli olarak ikram edilecek.

Avealılar ilgili marka adını yazıp, 5060'a SMS göndererek kampanyadan yararlanabilecek. Kampanyalar hakkında daha detaylı bilgiye ''www.aveaheryerdekazandirir.com'' adresinden ulaşılabilyor.
   
Avealılar'a ''Sevgilimden Paket'' kampanyası 
   
Avealılar, 14 Şubat 14 Mart tarihleri arasında ''Sevgilimden Paket'' kampanyası kapsamında 30 gün boyunca, ''HEDIYE 5BIN'' ya da ''HEDIYE GECE'' yazıp 5555'e göndererek doya doya konuşup, mesajlaşabilecek.

Yaz Sevgilim Paketi ile 9 liraya, Avea içi 5 Bin SMS, Sevgilimle İyi Geceler Paketi ile de akşam 9'dan sabah 9'a geçerli olmak üzere 9 liraya Avea içi 3 Bin dakika kullanımıyla 14 Mart'a kadar her gün Sevgililer Günü'nü yaşayacaklar. Bir paket fiyatına iki paket alan Avealılar sevgilisine sürpriz yaparak, dilediğince konuşup mesajlaşma fırsatına sahip olacaklar.
   
Faturasız hatlara özel kampanya 
   
Faturasız Avea müşterileri de, sevdiklerine 10 liraya Avea içi 10 Bin ve her yöne 1000 SMS içeren 11 Bin SMS paketini veya 9 liraya Avea içi 5 Bin SMS paketini hediye edebilecek. 11 Bin SMS paketini hediye etmek için, ''Hediye KAYIT'' ve hediye edilecek numara, 5 Bin SMS paketini hediye etmek için ''Hediye 5 bin'' ve hediye edilecek numara yazılarak 3901'e göndermek yeterli olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder