8 Eylül 2012 Cumartesi

Okuyan Türkiye hayali PTT ile gerçek oluyor..


PTT sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, ülke çapında 4.000'den fazla şubesi, 37.000'i aşkın çalışanı ile daha aydın ve daha çok okuyan bir toplum olma yolunda kültürel bir değişime ön ayak oluyor.

Kitap Network Projesi’yle; PTT işyerlerinden alınan siparişin yayınevine iletilmesi, sipariş edilen kitabın etiket fiyatı üzerinden en kısa sürede PTTKargo aracılığıyla müşteriye ulaştırılması sağlanıyor.

Sistem Nasıl İşliyor?

Kitap sorgulama: Size en yakın PTT işyerinden veya Kitap Network bilgi bankasından temin etmek istediğiniz kitabın yayınevinde olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. 
 
Üye kaydı: KİTAP NETWORK sisteminden ilk kez sipariş veren her okuyucunun, ad/soyad ve gsm numarasını bir kez sisteme kayıt edilir. Sonraki siparişlerde sisteme gsm numarası girildiğinde okuyucu bilgileri ekrana gelecektir. 
 
Bu bilgi, KİTAP NETWORK tarafından okuyucuya SMS ile gönderilecek teslimat şifresinin iletilebilmesi için kullanılmaktadır.
 
Sipariş: Temin edilebilir durumdaki kitapları en yakın PTT işyerine giderek sipariş edebilirsiniz. 10 TL ve üzerindeki tüm siparişlerde ek bir KARGO BEDELİ ÖDEMEDEN yalnızca etiket fiyatını PTT’ye ödeyerek kolayca siparişinizi verebilirsiniz.

Not: 10 TL altındaki siparişler için kargo katkı bedeli 1 TL'dir.
 
Dilerseniz, 1 TL hizmet bedeli ödeyerek siparişinizin evinize veya dilediğiniz adrese teslim edilmesini de isteyebilirsiniz. 
 
Teslimat ve bilgilendirme: PTT işyerlerinden vereceğiniz siparişler için gişeden belgenizi alarak teslimata kadar muhafaza ediniz. Kitabınız, sipariş vermiş olduğunuz PTT işyerine ulaştığında size bir bilgilendirme mesajı (sms) gönderilecektir. Tek yapmanız gereken bilgi mesajı size ulaştıktan sonra ilgili PTT işyerine gidip kitabınızı teslim almanız.



https://www.pttkitap.com/
https://www.kitapnetwork.com.tr/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder