23 Eylül 2012 Pazar

Honda Civic Eco (LPG) fiyatları

Honda Türkiye, yaklaşık 1 yıl önce duyurduğu LPG’li Honda Civic Sedan’ı 14 Eylül 2012 tarihinde düzenlenen basın toplantısı ile nihayet tanıttı. Honda Civic Eco olarak isimlendirilen otomobilin LPG dönüşümü Civic Eco için özel olarak geliştirilmiş kit ile anlaşmalı Honda Yetkili Servisleri ve BRC gerçekleştiriyor. Standartlara uygun olarak gerçekleştirilen dönüşüm sonunda otomobilin 6 yıl 150.000 km garantisi de devam ediyor. LPG dönüşümü, daha önceden alınmış Honda Civic Sedan’lar için de yapılabilecek.

Civic’in LPG dönüşüm işlemi için istenen fiyat 14 Eylül 2012 tarihi itibarı ile 3000 TL. CivicEco’nun fiyatı ise dönüşüm maliyetiyle birlikte 55.240 TL’den başlıyor.

Honda Türkiye, çevreye duyarlı yaklaşımını yeni bir boyuta taşıdı. Honda’nın yeni Civic üzerinde geliştirdiği çalışmayla CivicEco versiyonu ortaya çıktı. CivicEco’nun tanıtımı 14 Eylül 2012, Cuma günü, Honda Türkiye CEO’su Hideto Yamasaki’nin katılımı ile İstanbul’da yapıldı.

Civic’te “eco”nomi devri başladı!

Kurulduğu günden bu yana en iyi otomobilleri tasarlarken çevreye duyarlılık konusuna da özen gösteren Honda, bu yaklaşımını yeni bir boyuta taşıyor. Yeni Civic üzerinde geliştirdiği alternatif akaryakıt sistemiyle hem çevreyi hem de sürücüsünün bütçesini düşünüyor.

2020 yılına kadar tüm dünyadaki üretimlerinde kullandıkları CO₂ emisyonunu %30 oranında azaltmayı hedefleyen Honda’nın yeni modeli Civic Eco, Honda Türkiye fabrikasında otogaz dönüşümüne hazır olarak üretiliyor.

Honda CivicEco, Honda Türkiye fabrikasında otogaz dönüşümüne hazır olarak üretiliyor. Bu dönüşümü güvenli bir şekilde gerçekleştiren yetkili Honda-BRC bayileri 6 yıl 150.000 km. garanti fırsatı sunuyor.

Ekonomik

Civic Eco’nun alternatif akaryakıt sistemi Otogaz (LPG), benzinli motorlara oranla daha fazla tasarruf sağlıyor. Böylece Honda Civic Eco’nun performans ve konforu, Otogaz seçeneğiyle daha ekonomik hale geliyor.

Çevreci

Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakma vizyonuyla Honda, Civic Eco modelinin diğer yakıtlara oranla daha az CO₂ emisyonu ile çevreci misyonunu bir kez daha kanıtlıyor.

Güvenli

Honda Türkiye tarafından otogaz dönüşümüne uygun olarak üretilen Civic Eco’nun LPG dönüşümünü Civic Eco için özel olarak geliştirilmiş kit ile anlaşmalı Honda Yetkili Servisleri ve BRC gerçekleştiriyor. Böylece hem daha güvenli bir sürüş hem de 6 yıl 150.000 km garanti sağlıyor.

Performanslı

Civic Eco’da da 1,6 litre 125 beygir i-VTEC motor, 5 vitesli düz ve 5 vitesli otomatik şanzıman seçenekleriyle aradığınız performansı sunuyor. Civic Eco’nun motorunda ve ilgili ekipmanlarında LPG dönüşümünün güvenli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için yapılmış kapsamlı değişiklikler bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder