18 Mart 2012 Pazar

Haziranda 21 günlük alışveriş bayramı

Ekstra indirimler, sokaklarda partiler, eğlenceler ve bol bol alışveriş! İlki geçen yıl düzenlenen İstanbul Shopping Fest, bu yıl haziran ayında yapılacak. Festival 21 gün sürecek, AVM’ler geç saatlere kadar açık olacak, sokaklarda konserler düzenlenecek. 



İstanbul’da, haziran ayında 21 gün boyunca tam bir eğlence ve alışveriş çılgınlığı yaşanacak.Geçen yıl ilki düzenlenen İstanbul Shopping Fest (İSF) bu yıl 9-29 Haziran günleri arasında gerçekleştirilecek. Festivale, 100’ün üzerindeki alışveriş merkezinin yanı sıra Taksim, Nişantaşı, Şişli, Bakırköy, Fatih, Bahariye ve Bağdat Caddesi ev sahipliği yapacak. Özel tasarımlarla ve ışıklandırmalarla süslenecek olan cadde ve sokaklarda ünlü sanatçılar konser verecek, sokak partileri ve sürpriz eğlenceler düzenlenecek. Sezon ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim, kampanya ve çekilişlerin yanı sıra her hafta sonu Anadolu ve Avrupa yakasında ise birer AVM yıldızlı alışveriş geceleri yapılacak.



Kadınlar daha fazla indirim istiyor

Shopping Fest Eş Başkanı Yılmaz Yılmaz, geçen yıl ticari olarak istedikleri rakama ulaştıklarını bu yıl ise bunun daha da üzerine çıkacaklarını iddia ediyor: “Yerli yabancı 2 binden fazla tüketiciyle konuştuk. Bu rakamın yüzde 70’i festivalden oldukça memnun. Tüketicilerin çoğunluğu ise daha fazla indirim istiyor. Aslında festivalin haziran ayında olması indirim açısından güzel bir dönem. Yani etkinliğin ortalarında tüm markalar indirime girecek ve bu da artı indirim demek. Oran konusunda şu an bir şey diyemiyorum fakat çok ciddi indirimler yapılacak.”

Ünlü bir isim de geliyor

İlk yıl ‘40 gün 40 gece’ sloganıyla düzenlenen festival bu sene sadece 21 gün sürecek. Bu süreyi belirlemelerinin özel bir nedeni olmadığını anladan Yılmaz her yıl farklı şeyler deneyimleyerek daha iyisini yapacaklarını söylüyor. Festivalde çeşitli sürprizlerin de olacağını anlatan Yılmaz Yılmaz yurtdışından çok ünlü bir ismin İstanbul’da konser vermye geleceğini söylüyor: “Bu isim çevredeki ülkelerde de tanınıyor. Açılışta konser verecek fakat henüz imza atmadığımız için adını açıklayamıyorum. Yalnızca şunu söyleyebilirim ki bu yılki festival daha eğlenceli daha çok indirimli olacak. Alışveriş merkezlerinin kapısı gece 23.00’e kadar açık kalacak. Her hafta cumartesi günü bir Avrupa bir Anadolu yakasında AVM gece 02.00’ye kadar nöbet tutacak. Geçen yıl festivale katılmayan tüm markalar dahil olacak.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder