30 Ocak 2012 Pazartesi

Samsung'un Yeni Akıllı Telefonu GT-I9070

Samsung ürün gamını yeni modellerle genişletmeye devam ediyor. GT-I970 Galaxy S Advance, detayları ile ortaya çıktı.

Samsung, her türlü segmentte çeşitli fiyat gruplarında mücadele eden bir firma. Mobil telefonlarda da oldukça çeşitli bütçelere hitap edebiliyor. Mesela 1800 TL'ye telefonu varken, 250 TL'ye de Samsung telefon alabiliyorsunuz.

Akıllı telefonlarında da gelişmiş bir fiyat yelpazesi sunan Samsung, GT-I9070 adında bir modeli piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Galaxy S Advance adındaki model, dünyada oldukça büyük satış rakamlarına ulaşan Galaxy S modelinin gelişmişi olacak.


Galaxy S gibi 4 inç boyutunda ve 800 x 480 piksel çözünürlük ile gelecek olan Galaxy S Advance, Super AMOLED ekrana sahip. Donanım olarak Galaxy S'den farklı olarak 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci ve Mali 400 GPU'suna sahip olacak Galaxy S Advance, Galaxy S2'den sadece 200 MHz daha yavaş olacak.

Yine Galaxy S ile aynı olarak 5 megapiksel kameranın kullanıldığı telefonda, bu sefer LED flaş konumlandırılmış. Galaxy S'de en çok eleştirilen nokta LED flaş olmamasıydı.

Android 2.3.6 Gingerbread ve TouchWiz arayüzünün kullanıldığı akıllı telefon, Çin pazarı için çıkacağı konuşuluyor. Fakat bu bilgi kesin değil. Dünya çapında çıkacak bir model de olabilir. Yaklaşık 530 dolar fiyat ile çıkması beklenen telefonun, MWC 2012'de tanıtılması bekleniyor.

Cihazın oyun performansına ise aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder