2 Ocak 2015 Cuma

Ankesörlü telefonun 2 dakikası ücretsiz


Ankesörlü telefonlarla yapılan görüşmelerin ilk 2 dakikası 26 Mart'a kadar ücretsiz olacak. Ancak uygulama askeri birlikler ve cezaevlerindeki telefonları kapsamıyor.

Türk Telekom'un düzenlediği yeni kampanya ile tüm ankesörlü telefonlarla yapılacak görüşmelerin ilk 2 dakikası ücretsiz oldu. Kampanya tüm Türkiye'deki sokak, cadde ve okullardaki yaklaşık 52 bin telefonu kapsıyor. Ankesörlü telefonlar kredi kartı ya da telefon kartı ile kullanılabiliyor.

Kampanya, askeri birlikler ve cezaevlerindeki ankesörlü telefonlar dahil edilmediği için bu lokasyonlarda geçerli olmayacak. Bunun dışındaki alanlarda bulunan ankesörlü telefonlar üzerinden şehir içi ve şehir dışı sabit numaralarla yapılan görüşmelerin ilk 2 dakikası 26 Mart tarihine kadar ücretsiz olacak. Konuşma 2 dakikayı geçtiğinde normal tarife üzerinden ücretlendirme yapılacak.
Son yıllarda telefon görüşmelerinin ağırlıklı olarak mobil cihazlar üzerinden yapılmaya başlanması sabit telefonların popülerliliğini kaybetmesine yol açtı. Konuşma sürelerini artırmak isteyen Türk Telekom zaman zaman bu tip kampanyalar düzenliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder