21 Nisan 2014 Pazartesi

Yerli sosyal paylaşım sitesi Ahsar, Twitter'a rakip oldu


Tamamen yerli girişimi olan ahsar.com, sosyal medya müdavimlerine kapılarını açtı. İki üniversite öğrencisinin girişimiyle Twitter'a rakip olacak sosyal paylaşım sitesi ahsar.com kuruldu. Kullanıcılar aradıklarını yüzde yüz yerli girişim olan ahsar.com'da buldu. Osmanlıca'da, 'çok kısa, muhtasar, özet' anlamına gelen 'Ahsar' kelimesi, 'Tüy kadar hafif' sloganı ile yüzde yüz yerli sosyal paylaşım sitesi ahsar.com'da hayat buldu. 1 Nisan tarihinde yayın hayatına başlayan ve kısa bir sürede binlerce kullanıcının tercihi haline gelen ahsar.com, Türkiye gündemine ilişkin on binlerce içeriğin paylaşıldığı bir mikro blog sitesi haline geldi.

Tüketici Köşesi olarak biz de Ahsar'daki yerimizi aldık. Bizi https://ahsar.com/tuketicikosesi bağlantısından takip edebilirsiniz.

Ahsar Nedir?
Ahsar, ilgini çeken kişiler, gruplar yada firmalar ile etkileşimde bulunmana, fikir ve bilgi alışverişinde bulunmanıza ve en hızlı şekilde gelişmelerden haberdar olmanıza yardımcı olur.

Ahsar kelimesi, osmanlıcada “çok kısa, muhtasar, özet” kelimelerinin karşılığıdır.

Neden Ahsar? 
İşletmeler veya şahıslar Ahsar’ı kullanarak sundukları hizmetler hakkında, bilgiler paylaşır, gerçek zamanlı olarak ilişki kurabilir ve hedef kitleyle doğrudan etkileşim kurabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder