20 Eylül 2013 Cuma

MMY Sanal Ticaret bizdenucuzuyok.com şikayeti

MMY Sanal Ticaret Mine Öztürk Esen "www.bizdenucuzuyok.com" MNG kargo aracılığı ile dolandırıcılık yapıyor ve haksız kazanç sağlıyor.

MMY sanal ticaret Mine ÖZTÜRK ESEN firması tamamen fason ve sahte ürün satmakta, adresi, telefon numarası ve mail adresi tamamen yanlıştır. Mümkünse ucuz diye alışveriş yapmayın. Faturasız ve irsaliyesiz ürünü MNG kargo ile anlaşmalı olarak tüketiciye göndermesine rağmen iade işlemlerinde ne malına sahip çıkıyor nede ürünün bedelini iade ediyor.



Bundan yaklaşık 45 gün önce adı geçen firmadan; internet sitesinde orjinal ürün olarak sunmuş olduğu Onitsuka Tiger Bayan ayakkabısı siparişini mesafeli satış sözleşmesini onaylayarak ürün tesliminde ödeme yapılması kaydıyla verdim. Siparişim 3 günde MNG kargo tarafından adresime getirildi. Ben o anda adresimde bulunmadığımdan ve ürünü kontrol ederek teslim almak istediğimden şubeden alacağımı belirttim ve bir gün sonra MNG kargonun Zonguldak Merkez şubesine gittim. Şubeden ürünü kontrol ederek almak istediğimde bedelini ödemeden ürünü kontrol edemeyeceğim bildirildi. O anda basiretim bağlandı ve ürünün bedelini ve kargo bedelini ödeyerek kargoyu teslim aldım.(oysaki mesafeli satış sözleşmesinin ilgili maddesinde ürün kontrol edilerek teslim alınır ibaresi var.) Neyse ki kargoyu açıp ürünün orijinal olmadığını, sevk irsaliyesi ve faturasının bulunmadığını görünce ürünü teslim alamayacağımı ve yapmış olduğum ödemenin geriye iadesini talep ettim, karşı tarafça bana iadenin mümkün olmadığı söylendi. O anda hem MNG kargo hem de yukarıdaki site tarafından dolandırıldığımı hissettim.

Biraz mücadele biraz internet üzerinden şikayet ederek ulaşılamaz olan firma ve MNG kargo tarafından tarafıma dönüş yapıldı ve nihayet 45 sonra yapmış olduğum ödeme tarafıma iade edildi. Şimdi sizden ricam bu firmayı dolandırıcılıktan MNG kargoyu da haksız kazanç elde edebilmek için böyle firmalarla çalışmaktan dolayı deşifre etmenizi istiyorum. MNG Kargo burada hem ürünün alımında hem de iade aşamasında taşıma ücreti alıyor. 60 liralık alışveriş bana 100 liraya mal oldu. Geriye ancak 50 lira alabildim.

Saygılarımla
Metin KEMALOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder