2 Aralık 2012 Pazar

Online alışveriş’te pazarlık zamanı

Bursa’da bir grup genç girişimci alışverişte yeni bir dönem başlatarak, internet üzerinden pazarlık yapılabilen alışveriş merkezini kurdu.


"Pazarlık sünnettir" sloganı ile yola çıkan genç girişimciler, yaklaşık 2 yıl önce projeye döktükleri çalışmalarını hayata geçirdi.

Online alışverişte yeni bir dönem başlatan pazarliklaal.com adlı alışveriş sitesi, müşterilere internet üzerinden pazarlık yaparak ürün alma fırsatı sunuyor.


Uzun süren çalışma sonucunda Türkiye’de ilk olan bir sistemi hayata geçirdiklerini ifade eden site sahibi Emrah Gürbüz, “Sitemizde alışveriş yaparken pazarlık jargonlarımız da ‘En son ne olur’, ‘Öğrenci indirimi yapar mısınız?’ gibi tebessüm ettiren ifadelere yer verdik. Müşterilerimiz sistemimiz üzerinden alacağı ürün ile ilgili pazarlık yapma imkanı buluyor. Günlük hayatımızda yavaş yavaş unutulmaya yüz tutmuş millet olarak sevdiğimiz bir özelliğimiz olan, peygamber efendimizin de ’pazarlık sünnettir’ hadisinde belirttiği ‘Pazarlık, neden online alışverişte de yapılmasın?’ fikri ile yola çıktık. Çeşitli fizibilite edütleri, gerçekleştirmiş olduğumuz araştırma ve test yayınları sonucunda yazılım ve grafik ekibimiz ile sitemizi uzun süren yoğun çalışma temposu sonrasında tamamladık. Sitemiz üzerinden alınan ürünün değeri ne olursa olsun ücretsiz olarak müşterilerimizin adresine ulaştırıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Olay Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder