12 Kasım 2012 Pazartesi

Gourmet Burger Kitchen’dan vejetaryen burgerler


Her zaman et yemek istemeyenler, farklı burger çeşitleri denemek isteyenler ve eti tamamen hayatından çıkarmayı tercih edenler aradıklarını GBK’da buluyor. GBK tam 5 farklı vejetaryen burger seçeneği sunuyor: Falafel, Puy Lentil Burger, Aubergine&Goat’s Cheese, Veggie&Camembert ve Portabella.

GBK, et yemeyi tercih etmeyen ama burger keyfinden de vazgeçemeyen gurmelere Vejetaryen Burger’lerini öneriyor. Üstelik GBK menüsünde vejetaryenlere özel tam 5 ayrı burger var. Bunlar: Falafel, Puy Lentil Burger, Aubergine&Goat’s Cheese, Veggie&Camembert ve Portabella.




Falafel burger, ev yapımı falafel, humus, cacık, acı kırmızıbiber sosu, yeşillik ve relish ile hazırlanıyor. Puy Lentil Burger yeşil mercimek, patates, yeşil köri, taze soğan karışımlı burger, yeşillik, mayonez ve relish’den; Aubergine&Goat’s Cheese ise patlıcan, pane keçi peyniri, kurutulmuş domates, karışık yeşil salata, mayonez ve relish’den oluşuyor.

Portabella mantarı ile zenginleşen Veggie&Camembert peynir ve patlıcan sevenler için ideal bir seçim. Portabella adını taşıyan burger ise adından da anlaşılabileceği gibi mantar tutkunlarına benzersiz bir lezzet sunuyor. Portabella mantarına tatlı kırmızı biber, roka, kırmızı soğan, pesto ve mayonez eşlik ediyor. Kısacası GBK’da burger keyfi yapmak için mutlaka ‘etobur’ olmak zorunda değilsiniz! Sebze severlerin de burger yeme hakkı var!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder