6 Kasım 2012 Salı

Ferrari'nin en hızlısı F12berlinetta

2012 İstanbul Autoshow Fuarı'nda görücüye çıkan Ferrari'nin en yeni ve hızlı modeli F12berlinetta ilk gün 6 sipariş aldı.


Ferrari tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü ve en hızlı modeli unvanına sahip F12berlinetta modeli, 2012 İstanbul Autoshow Fuarı'nda tanıtılmasının ardından Tofaş çatısı altında yer alan FerMas tarafından 660 bin avrodan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla satışa sunuldu.

Gösterişli ve agresif tasarımlı yapısıyla ilk bakışta dikkatleri üzerine çeken Ferrari F12berlinetta, Ferrari'nin F1 yarışlarındaki tecrübesini ve bu yönde kazandığı teknolojik birikimini tek bir çatı altında toplanmasını yansıtması bakımından önem taşıyor.

Fuarda ilk gün 6 sipariş alan F12berlinetta, 8,5 sn'de 0'dan 200 km hıza ulaşma performansıyla gelmiş geçmiş en hızlı Ferrari modeli unvanına sahip olarak yollara çıkacağına da dikkati çekti. (1)

Saatte 340 km hız yapabilen bu otomobil 0'dan 100km/sa hıza sadece 3,1 saniyede ulaşıyor. Tam 12 silindirli bu hız canavarı müthiş aerodinamik yapısıyla güç ve performansı bir arada sunuyor. (2)

Ferrari F12berlinetta fotoğrafları haberin devamında.
Resimler büyültmek için üzerine tıklayınız.










Kaynak:
(1) http://www.aa.com.tr
(2) http://www.feeldesain.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder