22 Ekim 2012 Pazartesi

Paşabahçe'den Yepyeni Bir Seri: Çeyiz Line


Şişecam’ın Cam Ev Eşya Grubu şirketlerinden Paşabahçe, yüzlerce yıllık çeyiz geleneğine modern bir yorum katıyor. Paşabahçe, binlerce parçadan oluşan geniş ürün gamına, yeni evlenenler ve evliliğini tazelemek isteyenler için ‘Çeyiz Line’ı ekliyor. Her biri özenle tasarlanan ürünlerden oluşan ‘Çeyiz Line’, hünerli ellerin cam, kristal ve porselendeki ustalığını yansıtıyor.



Türkiye’de ihtisas mağazacılık zincirinin öncülüğünü yapan Paşabahçe Mağazaları, ‘Çeyiz Line’ ile çeyiz geleneğine modern bir hava katıyor.  Binlerce parçadan oluşan geniş ürün gamına sahip Paşabahçe Mağazaları, her biri özenle tasarlanan ürünlerden oluşan ‘Çeyiz Line’ı yeni evlenenler ve evliliğini tazelemek isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Zarif bir sofranın tüm parçaları...
Hünerli ellerin cam, kristal ve porselendeki ustalığını yansıtan Çeyiz Line, şık bir sofranın ve zarif sunumların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak 41 adet ürün sunuyor. Viski, rakı, meşrubat ve şarap bardakları; servis, yemek tabakları ve kâseleri; çay ve kahve takımları, sürahi ve karaftan oluşan çok çeşitli ürün grubuyla çeyiz geleneğini yeniden yorumluyor.

Cam ve kristal bardaklar, sürahi ve karaf, altın çizgileri ve incecik el işlemeleriyle parlıyor. Porselenin şıklığını taşıyan tabak, kâse ve fincan grupları ise, seçkin tasarımlarını altın dokunuşlarla canlandırıyor.

Yepyeni heyecanların değeri katlanıyor
En beğenilen ve en özel parçalardan oluşan çeyiz; yeniliği, nostaljiyi, mutluluğu ve umutları barındıran bir gelenektir. Gelinliğin beyazlığı kadar saf duygularla hazırlanır ve yepyeni heyecanlarla değeri katlanır.

Paşabahçe Mağazaları’nın yeni serisi Çeyiz Line; büyüklerden kalan el işlemelerinin özgünlüğünü ve en kıymetli parçaların zarafetini taşıyan parçalardan oluşuyor. İnce detayları ve özel işçiliğiyle çeyizlere değer katıyor.

1 yorum: