28 Temmuz 2012 Cumartesi

Superonline internet şikayeti


51312652 numaralı Turkcell Superonline müşterisiyim. Adıma kayıtlı Superonline interneti, evimizi taşıma dolayısıyla nakil yapmamız gerekiyordu. Fakat gittiğimiz semtte fiber optik internet yok. Bizim de 24 aylık sözleşmemiz henüz dolmamış. Ne yapmamız gerekiyor diye Superonline çağrı merkezini aradığımızda, fiber internet Superonline modemini adsl Superonline modem ile değişmemizi söylediler, Nerden? Anlaşmalı Turkcell iletişim merkezlerinden (TİM). 


Tek tek bizde çağrı merkezince söylenilen TİM’lere gittik ya da aradık. Modemi iade alıp, yeni adsl modem almak için gittiğimiz, aradığımız TİM'lerin hepsi yetki anlaşmalarının olmadığını ya da anlaşmalarının sona erdiğini söylediler.
Tekrar çağrı merkezini aradık, yine farklı TİM'ler bildirdiler. (212 avm tim, deposite avm tim, başakşehir tim, bağcılar tim, yeşilköy tim, vs vs.) En sonunda Florya'da Turkcell Superonline bayiisi modemimizi aldı. Fakat yeni adsl modem veremeyeceklerini söylediler. Çünkü yetkisi yokmuş, hemen orada iken çağrı merkezinizi aradık lakayıt bir şekilde başka bir TİM'e gitsinler diye cevap aldık. Sanki yakıt paramı kendisi veriyormuş gibi. İstanbulu gezdirdi çağrı merkezindeki elemanlar. Ha gitmeden aradıklarımızda oldu TİM'lerden, yetkimiz yok cevabı aldık. 


Biz beklerdik ki kapımıza gelip interneti satan superonline, yine evimize gelip Adsl modemi versin ve kurulumu yapsın. Kullanmadığımız internet için fatura da gönderirsiniz diye bekliyorum. Sonrada dersiniz ki; "Ödedikten sonra itiraz edebilirsiniz". Eminim bunu da yaparsınız. 


Müşterisi ile dalga geçen Turkcell Superonline çağrı merkezinden şikayetçiyim. Niteliksiz elemanlar çalıştırdığı ve müşteriyi mağdur durumda bıraktığı için Turkcell Superonline'dan şikayetçiyim.  Neye dayanarak 4077 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanunun madde 4, madde 4a, madde 5 ve madde 6'ya istinaden. Gereğini yapmanız dileğiyle…


Eda B.

2 yorum:

  1. sadece sizi değil herkesi mağdur ediyorlar. beni de resmen dolandırdılar.. ve şuanda bana icra davası açıyorlar...

    http://www.tuketicikosesi.org/2013/04/turkcell-superonline-internet-sikayeti.html

    YanıtlaSil
  2. Yapay geçişim sağlanamadı lütfen internetimi kullanabilmem için yardımcı olun

    YanıtlaSil