19 Mayıs 2012 Cumartesi

Ankara Shopping Fest 2012 tanıtım galası yapıldı


Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest) 8 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Alışveriş Festivali açılış galasına katıldı. Gül, festivalin iyi bir başlangıç olmasını ve arkasının yıllar sonra güçlü bir şekilde gelmesi temennisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Gül, festivalin organizasyonundan emeği geçenleri kutladı ve ''Herkese hem iyi alışverişler hem iyi kazançlar diliyorum'' dedi. Galaya festivalin tanıtım yüzü olarak belirlenen dünyaca ünlü manken Doutzen Kroes de katıldı.



Cumhurbaşkanı Gül, festivalle ilgili kendisine verilen bilgiler ve açıklanan festival programına göre büyük aktiviteler yapılacağını ifade ederek, bu faaliyetlerin bir yandan alışverişi canlandırırken, diğer yandan Ankara'nın kültür hayatına büyük katkı yapacağını söyledi. ATO Başkanı Salih Bezci, konuşmasının ardından Gül'ün yakasına, festival rozeti taktı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci Ankara'da ilk defa gerçekleştirilecek bu festival boyunca Ankara'nın bir alışveriş, eğlence ve kültür merkezine döneceğini ifade etti.

Ankaralıların ve şehre gelen yerli ve yabancı turistlerin 24 gün boyunca yüzde 50'ye varan oranlarda indirimli alışveriş yapma imkanı bulacaklarını belirten Bezci, festival boyunca Ankara'da bulunanların caddelere ve sokak defilelerine, eğlencelere tanık olacağını kaydetti.


Bezci, 24 günde 28 dev konser organize edileceğini, alışveriş merkezleri, Siteler, Kale ve Kızılay'da otel ve restoranlarda, caddelere canlılık geleceğini belirtti.

Salih Bezci, ''Türkiye'nin yeni alışveriş cenneti' sloganıyla tanıtımı yapılan festivalin ilk yıl için hedefi 1 milyon turist, 3,6 lira ciro'' dedi.


Tanıtım yüzü Doutzen Kroes

Ankara Alışveriş Festivali'nin tanıtım yüzü olan Hollandalı top model Doutzen Kroes ise Türkiye'ye ikinci kez, Ankara'ya ise ilk kez geldiğini bildirdi. Kroes, Türk modacıları beğendiğini ve Türk modacıların ürünlerini almayı sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder