17 Mart 2012 Cumartesi

Bu bahar ve yazın modası çiçek desenli kıyafetler


Moda haftalarının sona ermesiyle sezonun öne çıkan trendleri moda severlerle baş başa kaldı. Tasarımcılar İlkbahar - Yaz koleksiyonları hazırlarken bahardan ilham aldılar. Podyumlar baharın canlı renkleri ile görsel şölene ve çiçek bahçesine döndü. Bu da bize bu baharın ne kadar canlı gececeğini göstermiş oldu. Podyumlardan yola çıkarak bahara hazırlık için podyumların bize sunduğu bu trendleri günlük kıyafetlerde nasıl kullanbileceğimize hep birlikte bir göz atalım.
Bu sezon çiçek desenleri en popüler dönemini yaşıyor; gömleklerden pantolonlara kadar bir çok parça baharın canlılığını yansıtıyor. Bahar bu kadarıylada kalmıyor ve yeşil ile sarıyı da sezonun en trend renkleri haline getiriyor.
Sezonun diğer bir öne çıkan parçaları ise bir kaç sezondur modası geçmeyen skinny jeanler, şortlar ve babetler. Bu sezonda skinny jean ve babet kombinasyonunu dilediğinizce kullanabilirsiniz. Modası geçmeyen parçalar tek bunlarlada sınırlı değil; ceketlerde bu sezonun vageçilmezleri olarak gardolaplarda yerlerini sağlamlaştırmaya kararlı gözüküyor.
Moda bununla da yetinmiyor; çekici tarza sahip olanlar içinde tüm cazibesini konuşturuyor ve leopar desenleri bu sezonda bayanları çekici yapmak için kullanıyor üstelik bu sefer leopar tek bir yerde değil her yerde diyebiliriz. Ayakkabılardan tutun da pantolonlara gömleklere kadar bir çok yerde leopar göz kamaştırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder