27 Şubat 2012 Pazartesi

Yepyeni bir alışveriş durağı: Altıncı Cadde



 Sizi yepyeni bir site ile tanıştırmak istiyoruz. Türkiye’nin öncü İnternet şirketi Doğan Online’ın bir iştiraki olan Altıncı Cadde; ev-tekstil, dekorasyon, elektronik ev aletleri, ev-aksesuar ve mobilya ürünleri konusunda hizmet veren online bir alışveriş sitesidir. Ünlü mimarlar ve tasarımcılar tarafından hazırlanan konseptlerle üyelerine uygun fiyatlı ürünlerin yanı sıra tarzlarını evlerine yansıtmalarını sağlayacak fikirleri de sunan bu yeni alışveriş sitesini ziyaret etmenizi öneriyoruz.



5 yorum:

  1. Bir çamaşır makinesi siparişi verdim siparişi habersiz tek taraflı iptal ettiler sebp sordum sistem güncelleniyor şu an cevap veremiyoruz dediler ama parayı hemen karttan çektiler.

    YanıtlaSil
  2. sakın alışveriş yapmayın berbat bir site

    YanıtlaSil
  3. Birçok internet alışveriş sitesinden alışveriş yapıyorum,ama bu kadar aksak çalışan bir yer görmedim.İstanbul'un içinde malzemeler ya 10 gün sonra geliyor,ya da gelmiyor.Madem stoklarınızda yok neden sitenizde bu ürünlere yer veriyorsunuz.Hiç tavsiye etmeyeceğim bir site ve bu duyarsızlıkla yakında kapanır,göreceksiniz.

    YanıtlaSil
  4. Ürünler çok cazip ama, Bu siteden uzak durun, 3 ayrı zamanda sipariş verdiğim ürünler gönderilmedi. çeşitli yazışmalar, telefonlarla zorla iptal ettiler, şimdi de para iadesi yapmıyorlar, bir de dalga geçercesine hesabınıza ödeme yaptık diyorlar.
    Para tabii peşinen sizden gitmiş oluyor.
    " 2 hafta bekleme süresi+ 1 hafta iptal süresi+ kimbilir ne kadar geri ödeme süresi" müşterilerinin paralarını alıp işleterek para kazandığını düşündüğüm böyle firmalar yurtdışında çok sık.
    Siz siz olun, internetten alışveriş yaparken firmanın ürünü almamanız veya uygun bulmadığınız durumda sizden satıcıya para transferini bloke eden garantili sistemleri tercih edin
    Ve bir şey almadan mutlaka şikayet sitelerine bir göz atın
    Altincicadde.com , sikayet sitesinde müşterilere yanıt verme gibi bir çabaya girmeyen bir firma
    Amamn uzak durun!!!
    İyi alşverişler

    YanıtlaSil
  5. SAKIN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN VE UZAK DURUN!!!!!!! Kırık ve yetersiz ürün gönderdiler. Geri de almıyorlar. İki haftadır oyalıyorlar .DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTTT

    YanıtlaSil