21 Şubat 2012 Salı

Wi-Fi bağlantılı Samsung Çamaşır Makinesi



Dijital medyada bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co., sektörün en yüksek kapasiteli (20 kg) WF457 Çamaşır Makinesini satışa sunarak çamaşır yıkamada teknolojik inovasyon ve mucizeyi yepyeni düzeylere taşıyor. Üstün temizleme performansıyla çamaşır yıkama sürecine çağ atlatacak yeni Akıllı Kontrol Sistemini™ bünyesinde birleştiren WF457 çamaşır makinesi ile hiç olmadığı kadar kolay ve etkin bir çamaşır yıkama sağlıyor.




İlk tanıtımı 10-13 Ocak tarihlerindeki 2012 Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarında (CES 2012) yapılan WiFi-bağlantılı WF457 çamaşır makinesinin Akıllı Kontrol Sistemi™, tüketicilerin makinenin yanında durmak zorunda kalmadan çamaşır yıkama çevrimine bağlanabilmelerine olanak sağlıyor. Tüketiciler, kablosuz bir yönlendirici ve bir akıllı telefon uygulamasıyla devir seçimlerini, kalan süreyi ve bitiş ikazlarını uzaktan izleyebilmenin yanı sıra çamaşır makinesinin çalıştırılması veya durdurulmasını da uzaktan yapabiliyor. Çamaşır makinesinin yanına sık sık giderek çamaşırın bitip bitmediğini kontrol etmek zorunda kalan işi başından aşkın annelere büyük bir kolaylık.

Buna ek olarak, Samsung'un Akıllı Bakım Sistemi de çamaşır makinesindeki sorunları hemen teşhis edip kullanıcıların akıllı telefonlarına mesajla bildirerek kullanıcı el kitaplarının pabucunu dama atıyor. Çamaşır makinesinde bir de kolay devir seçimi yapılabilmesini sağlayan sektörün ilk 8inç LCD dokunmatik ekranı bulunuyor – sezgisel olduğu kadar şık tasarımıyla da göz alıyor.

WF457 çamaşır makinesi, aynı zamanda içinde çözülmüş deterjan bulunan yıkama suyunu ve ardından temiz durulama suyunu fışkırtarak daha iyi durulama sağlayan SpeedSpray™ özelliğine sahip olan ilk çamaşır makinesidir. Bu özellikler, yıkama süresinin geleneksel çamaşır makinelerine kıyasla %25'e varan oranda kısalmasını ve enerji tasarrufunu sağlıyor.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Direktörü Lemi Paksoy, "Samsung'un stratejisi, tüketicilerin evlerindeki elektrikli eşyalara daha teknoloji ile iç içe ve kolay bir şekilde organize olabilmelerini sağlamaktır; şimdi Samsung tüketicileri için bu yüksek teknolojiyi çamaşır yıkarken bile kullanabilecekleri hale getirdik. ," diyerek şunu ekliyor: "Samsung WF457 Çamaşır Makinesi yenilikçi ve yoğun anneler için tam da ihtiyaçları olan şeyi veriyor:Yeni SpeedSpray teknolojisiyle çamaşırlarını her zamankinden daha temiz ve hızlı yıkarken; yeni Akıllı Kontrol Sistemi™ ile kolaylığın ve zamandan tasarrufun tadını çıkarabilecekler" dedi.

WF457'nin sahip olduğu diğer özellikler:

Sektördeki en geniş kapasite – 31 banyo havlusu sığacak kadar geniş

·Çamaşırları tahminlere göre yıkamaktan kurtarmak ve en iyi yıkama performansı ile her gün yaşanabilecek kazalardan kaynaklanan lekeleri çıkarmak için yedi Özel Yıkama Programı. Sadece belli bir lekeyi çıkaran çoğu leke çıkarma programlarından farklı olarak da Özel Yıkama Programları bütün olası leke ve kirlere uygulanarak en iyi temizlik sonuçlarının elde edilmesini sağlıyor.

·Çamaşır makinesinin kapağında tortu birikmesini önlemek için Eco Seal™ özelliği

·Kumaşlara daha hızlı nüfuz eden güçlü bir temizleyici köpük yaratmak için deterjana hava ve su aşılayan Samsung'un özel PowerFoam™ Teknolojisi

·Gelişmiş leke çıkarma, kırışıklık azaltma ve kumaş güçlendirme için hem çamaşır makinesi hem de makineyle uyumlu kurutucuda bulunan Buhar Programları

·Hassas kumaşlarda yıpranma ve aşınmayı azaltan Paslanmaz Çelik Elmas Kazan tasarımı

·Çamaşır makinesinin sesini ve titreşimini kontrol eden ve 1300 devirde bile sessizce çalışmasını sağlayan VRTPlus Vibration Reduction Technology Plus™ (Titreşim Azaltma Teknolojisi)

·DV457 kurutucuda bulunan, tahliye kanallarında oluşan tıkanıklıkları göstererek tüketicileri temizlenmeleri gerektiği zaman hakkında bilgilendiren, cihazın genel performansına yardımcı olan ve olası yangın tehlikelerini azaltan Akıllı Tahliye Algılayıcı

ENERGY STAR tarafından "2011 Yılının En Verimli' çamaşır yıkama makinesi seçilen WF457 sektör içinde eko-verimlilik yarışının liderliğini elinde bulunduruyor. Yılda sadece 96 kWh elektrik ve geleneksel çamaşır makinelerine göre yüzde 70 oranında daha az su kullanan WF457 tüketicilerin elektrik ve su faturalarından tasarruf etmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca WF457, tüketicilerin elektrik tüketimi ve CO2 emisyonlarında genel verimlilik artışı, enerji tasarrufu ve elektrik faturalarının kısılması amacıyla elektrik ve su dağıtım şirketleriyle birlikte oluşturulan ulusal bir program olan Smart Grid (Akıllı Şebeke) uygulamasına hazır olan ilk Samsung çamaşır makinesidir. WF457 aynı zamanda 2012 CES İnovasyon Ödüllerinde eko-tasarım kategorisinde ödüle layık görülmüştür.

1 yorum:

  1. samsung çamaşır makınası kesınlıkle temız yıkamıyor servıs normal degerler deyıp yapacak bırsey yok dıyor rezalet bır makına aldıgıma bın pışmanım

    YanıtlaSil